martes, 19 de febrero de 2008

Salvem lo Parque

Avui dimarts a les 20:30, el grup municipal d'Esquerra d'Amposta, ens convoca a un acte públic informatiu al casal d'Amposta. En l'acte es parlarà sobre la problemàtica i les possibles alternatives, a la construcció d'un pàrking soterrat a l'espai que ocupa ara el parc, entre la Clínica i el Museu Comarcal, a Amposta. Es pot consultar el tríptic informatiu al blog de Jesús Ferré. Per diferents motius, no puc estar a Amposta entre setmana, així que no hi podré anar. En qualsevol cas, em sumo, des d'aquí, a la voluntat de preservació del "Parque".
La imatge. És una fotografia feta pels vols de l'any 1936. Es pot veure un nen assegut a la vora de la bassa/font que hi ha en l'esmentat parc. En xiquet de la foto és el meu pare. Sembla un "pitufo gruñón". Ho continua sent.

2 comentarios:

Sylvie dijo...

Saps com ha anat?
Quan vivia a Castelldefels me vaig fartar de protestar contra mil projectes que no tenien en compte ni el respecte ecologic (per aixo s'inunda tant sovint) ni el respecte al Passat.
Petonets

Xavi dijo...

És ben cert Syl. El cas aquest del parc, és que hi ha una residència d'avis al costat. És que, no es té en compte en medi ambien, ni el bé social dels equipaments.
En fi.