viernes, 20 de mayo de 2011

Fi de la campanya electoral


Estem a divendres en pleana campanya d'emprenyamenta i la generalitat ha promés que farà compolir la llei electoral. Tant de bo no ho faci. No ens mereixem després de tot plegat que ens donin bastó.

En referència a les eleccions, tinc el video de tv3 de les eleccions a Amposta. En ell apareixen un grupet de iaios al principi, saludant a l'actual alcalde. El que està assegut a l'esquerra amb ulleres i gorra és el meu pare. Com que és un home amb edat però amb caràcter, li va preguntar a l'alcalde que que s'havien fet els diners, que tanta falta feien a la gent. L'alcalde li vacontestar que estaven amagats a sota d'una rajola... Sense comentaris. Evidentment, aquesta mini-conversa no va sortir per la tele. :)

2 comentarios:

Aida dijo...

Ja veus! Al final no s'hi van atrevir a fer-nos fora.
No se si vas estar a partir de les 12, pero allò era al·lucinant. Prop de 30mil persones hi havia ficades a plaça Catalunya, no hi cabía ningú mes.
Els mossos hi eren a prop, a la ronda universitat, i qui sap on mes, pero no van intervenir, pobres d'ells! Sabíen que tenien les de perdre.
Alguns opinen que s'ha unit al poble, I wish! Sería perfecte, tots som ciutadans i tots estem indignats.
Ànims! "¡El pueblo unido, jamàs serà vencido!"

Xavi dijo...

Vaig estar ahir a l'assamblea. La idea és molt bona. Però ha de durar i ha d'haver gent. Que qualsevol dia si hi ha poca gent, els mossos són capaços d'assaltar la plaça. Veiam que passa avui.