jueves, 26 de mayo de 2011

Els dies després

Avui m’animo a comentar després del dalt a baix d’aquest diumenge. Dues recomanacions per llegir una de força coneguda, el blog de Rosa Maria Artal. I l’altra no tant coneguda, el librillo de apuntes de l’escriptor Ramón Buenaventura.

Sento certa tristesa, no per la derrota dels partits d’esquerra (inclosos IU-ICV). És el que es mereixen quan són partits que han estat a la dreta o molt a la dreta del que els pertoca. Sento tristesa perquè la dreta catalana i espanyola (les autèntiques) tenen, o creuen tenir, un xec en blanc per seguir aplicant retallades. Tant se’ls en fot la plebe.

Han hagut moltes imatges aquests dies on es pot veure la magnitud de la tragèdia:

El vídeo de la candidata del PP a Alfàs del Pi en el col·legi electoral. Tota una demostració de la mala bava que porten aquesta gent a sobre.


La foto i vídeo d’un executiu de telefònica matant marcianets en la seva tableta. Tota una metàfora dels milers de treballadors de telefònica que van al carrer.

La foto de Zaparero assistint la nit electoral a donar la cara. Va amb el seu cotxe oficial, acompanyat de Javier de Paz, conseller de Telefònica i amic de Zapatero.


Bé, ens queden encara les acampades i mobilitzacions que han de venir. Que no decaigui.


1 comentario:

JORDI BAYO dijo...

salut xavi,

se veu que la del pp es queixa perque l'altra era una socialista. Total que tots son la mateixa merda.

meneos
menéalo

78 clicsGunilla Herrera Norén, candidata del PSOE a L'Alfàs del Pi a la que Maite Huerta descubrió
www.lavozlibre.com/noticias/ampliar/264472/gunilla-herrer...
por UseMe hace 22 horas 38 minutos La actuación contundente de Huerta fue duramente criticada por cientos de usuarios de Twitter y YouTube, que vieron en sus gestos contra Gunilla Herrera un acto "cruel". Sin embargo, las apariencias engañan: la "voluntaria de Protección Civil" sólo lo era supuestamente, ya que se ocultaba bajo el chaleco usado sólo durante ese día. Se trataba de Gunilla Herrera Norén, candidata socialista número 12, nacida en Oslo, que habla perfectamente noruego, sueco e inglés y que aprovechaba esta condición para acarrear a ancianos residentes en...