sábado, 26 de abril de 2008

WATER IS PRECIOUS, LET'S CONSERVE IT


Una petita entrada, per escalfar motors cara a la manifa del dia 18 de maig a Amposta. Aquesta és una fotografia que vaig fer aquest estiu al cor de Dublín, al riu Liffey, tocant al Ha'penny Bridge. Veure aquesta pancarta en un lloc on habitualment plou, potser ens ha de fer reflexionar, no? La nova cultura de l'aigua és, i ha de ser, quelcom universal!!!


6 comentarios:

Sylvie dijo...

Tens raó, però no és fàcil el tema... La foto es molt maca, cert!

Bon diumenge..

nur dijo...

Vagi bé la manifestació!

M'encanten els teus microposts: tant de bo tothom sapigués ser tan clar i concís :)

I la foto, com diu la Sylvie, molt maca :)

a estudiar, a estudiar! :P

Ferran Porta dijo...

Amb el tema de l'aigua (dels recursos, en general) tenen més cura els països més avançats que "els altres", com el nostre. A Alemanya, per exemple, no els cal passar set per entendre que l'aigua no es pot malbaratar.

Xavi dijo...

Noiessssss... estrenava càmera fotogràfica. Deu ser per això que va sortir maca. A més, el Temple Bar dublinès, té el seu encant.
Seguir els criteris de la nova cultura de l'aigua, és una qüestió de voluntat. No és difícil, Silvia. Per exemple, a Sant Cugat gasten el triple d'aigua que a Cornellà. Això, no vol dir que estiguin més capacitats a Conellà per afrontar el repte...
Cert Ferran, el que dius. A molts països europeus tenen molta més consciència mediambiental, estalvien recursos en la mesura que poden i reciclen escombreries.
Nuuuuuuuur, maca, que em faràs pujar els colors de cara. :-)

Unknown dijo...

L'aigua s'està convertint en un "or blau". Calen polítiques d'estalvi i de modernització de les xarxes i que tots tinguem consciència del valor que té i que no s'ha de malbaratar.

Xavi dijo...

Núria, en efecte, cal que es posi en marxa la lògica.