martes, 15 de abril de 2008

De la Vega y Montilla pactan el 'minitrasvase' del Ebro

5 comentarios:

Ferran Porta dijo...

Ni més ni menys, Xavi, ni més ni menys. El tema aquest del trasvassament_que_no_és_exactament_un_trasvassament supera la política-ficció que es produeix a Catalunya i a l'estat. Impressionant!

nur dijo...

un post molt gràfic i molt encertat, xavi. Tu a estudiar! :P

David Caimel Rosell dijo...

I tots ens pensavem que els innocents era només un dia a l'any, i sembla que ens venen anys on aquest dia es multiplicarà.

Xavi dijo...

Molta palla i molt poc gra. Veurem quina opció és la definitiva. Quan els experts, fa anys que diuen que hi ha canvi climàtic, que les sequeres seran més perllongades, etc, no ho deien de broma. Tot plegat el que demostra, és una falta de planificació. És clar, ara no se'ls acut altra cosa que marejar a la gent. És necesària una nova cultura de l'aigua i és necessari que s'anul·li el gran regadiu (Agro-bussines especulatiu), que és totalment innecessari i no fa altre que malbaratar recursos. Parlant, de nova cultura de l'aigua, l'ex-conseller de medi ambient, Ramón Espadaler (CIU), deia que això no serveix per res. Bona visió, sí senyor: un punt de vista modern (del segle XIX).

Nur, me'n vaig a estudia ara, si, si :)

Xavi dijo...

Ah, benvingut David.