lunes, 27 de junio de 2011

No, no badem eh....

Tinc pendent una entrada amb fotos i reflexions sobre la manifestació del 19. Aviat serà.

Avui vull comentar breument una notícia que he llegit a la Vanguardia.

http://www.lavanguardia.com/medio-ambiente/20110627/54176820481/las-reservas-de-agua-estan-al-96-de-su-capacidad-y-alcanzan-un-nivel-record.html

Sembla ser que “los embalses están rebosantes”. Només recordar que, globalment, no hi ha motius per malbaratar aigua. Tampoc per privatitzar-la. L’horitzó de canvi climàtic no és gens afalagador.

sábado, 18 de junio de 2011

viernes, 17 de junio de 2011

Una imatge val més que mil paraules

M'han passat aquest vídeo. No comento res doncs està subtitulat.



Em recorda la primera vegada que vaig ser conscient de manipulació informativa mitjançant imatges. No he trobat imatges ni vídeos, però va ser un cas sonat. Es tracta dels suposats bombardejos de pous petroliers que va fer Saddam Hussein l'any 1991. Les imatges il·lustradores del desastre eren d'una au aquàtica impregnada de cru. Doncs bé, aquelles imatges corresponien al naufragi del petrolier Exxon Valdez a Alaska. Tot està inventat fa molts anys. La manipulació informativa, també.

jueves, 9 de junio de 2011

La cara i la creu

Avui poso un parell de fotos que he fet aquests dies amb el telèfon mòbil. L'una, la primera, denuncia un problema. Un problema del que pengen molts altres problemes i que condicionarà el nostre futur a curt, mig i llarg termini. Cal reaccionar.

La segona, és un problema en si mateixa. La poca democràcia que hi ha, a sobre els fa nosa. Quina penya, Nostre Senyor.