domingo, 21 de noviembre de 2010

Proposta d'iniciativa legislativa popular

Proposo avui i aquí que qui no vulgui rebre trameses de propaganda electoral a domicili, que no en rebi si no vol. Es a dir, que cadascú que vulgui, demanant-ho per escrit, manifesti que no vol rebre propaganda electoral i d'aquesta manera, s'envii als partits una versió del cens electoral reduïda, on no hi constin aquells que no volem propaganda.

Gràcies
ps1. Conservem el medi ambient evitant imprimir documents innecessaris.
ps2. quins pebrots que tenen.

6 comentarios:

nur dijo...

Completament innecessari en el meu cas: tenint en compte que quan vaig votar no havia rebut ni una papereta ni una propaganda ni cap paper. A partir d'aquí (havent votat), per a qué dimonis necessito tanta paperassa.

I una altra cosa: què n'he de fer amb totes les paperetes que em van sobrar tenint en compte que només n'havia de fer una? no es podrien reaprofitar?

Jo m'apunto a la teva proposta, Xavi! :)

Xavi dijo...

Bé Núr. El de retornar les paperetes estaria bé però donaries a conèixer el sentit del teu vot. En les veves paperetes sobrants veuriem la de PxC, la del PP entre d'altres.

Arancha Vázquez dijo...

Hola Xavi!!
Muchísimas gracias por tu comentario y todas tus palabras! Oye, ¿y qué es eso de que tu inspiración no está a la altura de mis post? Por favor, si mis post no tienen ninguna altura especial! jaja que sepas que cualquier comentario firmado por ti será bien recibido, y estoy segura de que será muy interesante y de calidad... mucho mejor que algunos de "qué guapa vas", eso seguro xDD
Y bueno, que siento que no estés en tu mejor momento... pero ya sabes que la vida son rachas, a veces nos abandona la inspiración o nos sentimos un poco apáticos, pero luego siempre vienen momentos mejores. Te lo digo yo que hace medio año estuve bastante deprimida (creo que se notó en el blog :/) y en cambio ahora ya estoy mucho más animada.
En fin... que gracias otra vez... y perdona que no te comente nunca, ya sabes que el catalán sigue siendo mi asignatura pendiente :/

1 beso

Xavi dijo...

Gracias. Bueno, mi blog está en semiletargo. Ahora me he animado un poco. Me falta inspiración, a ver si la consigo. Un beso para ti, muy bueno tu blog y felicidades de nuevo.

Shey dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Christina dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.