viernes, 29 de abril de 2011

Republicans click here

Consultant el diari The Guardian, veig que hi apareix un botó on diu: Republicans click here
Clicant aquest botó, desapareixen les notícies relacionades amb la boda reial. També hi ha un botó, quan estàs en la vista republicana, que diu Royalists click here.

Algú s’imagina el cataclisme polític que s’hagués produït aquí d’haver fet algun diari, quelcom semblant?

miércoles, 27 de abril de 2011

La cosa o el piano



De vegades, em pregunto si “la cosa” acabarà morint de l’èxit. Si d’aquí 200 anys, cas que continuem sans i estalvis en aquest planeta, veurem “la cosa” com allò que més que mai, movia muntanyes i que era l’opi del poble.

Qüestió és que l’Emilly, una companya de feina, avui no trobava ningú, absolutament ningú, per anar a les 21:00 al Palau de La Música (sí el de Millet & co) a un concert de piano. Total que m’ho ha proposat a mi i encantat, aniré. A més, em surt debades (o de franc, segons el dialecte).

Per cert, que per espai d’un més, he anat tres cops al palau. Cada cop m’agrada més la música clàssica. Deu ser que m’estic fent vell.

ps. Gaudiu de "la cosa" aquesta nit!!!

jueves, 21 de abril de 2011

Trasvassament del Roine

He llegit a la bitàcora d'en Manel Zaera (Un any en apunts) que el president de la Generalitat torna a atacar amb la idea del trasvassament del Roine. Amb aquest tema, se'ls hi veu el llautó descaradament. No ens estan dient que estalviem? Doncs estalviem!! Per començar, estalviem aigua.
Ah sí, és veritat. L'aigua és un recurs fonamental per al creixement econòmic. D'acord, baixem-los els impostos als rics i donem-los aigua subvencionada. Que estiguin contents.

Potser cal recordar, que el tema ha estat força estudiat i hi ha models que demostren que l'espiral oferta-demanda que es genera no té fi. S'equivoquen tornant a engegar aquest tema i no fent polítiques de gestió i raconalització de la demanda.