viernes, 13 de junio de 2008

La pedra de l'agraïment

Vinc a posar per escrit la utilitat d'un objecte que fa temps que porto a sobre. Fa mesos que vull parlar sobre aquest tema i no trobo el moment.
Fa temps, una persona propera a mi, em va regalar una pedra petita. És la que apareix a la foto. La pedra en qüestió, s'ha de portar o tenir en un lloc on hi posis les mans sovint; per exemple, en una bossa de ma. Es tracta de que, cada cop que casualment et trobis amb ella i te n'adonis, treguis el teu costat positiu i pensis tres coses per les quals estar agraït aquell dia en curs. La veritat és que molts dies em resulta difícil, quan toco la pedreta, tenir aquests pensaments positius. Però la veritat també és que, el fet de tenir-los, em fa sentir millor.
Ja sé que aquests temes de ment positiva i creixement personal, estan molt de moda. Hi ha qui pot pensar que és una forma més de materialisme i conformisme que s'han inventat els americans. No ho sé. A mi, això de la pedra, em va bé; i no em considero conformista ni materialista (no excessivament :-| ). Si tinc alguna idea nova al respecte, l'aniré posant en aquest o en un altre post. També, si algú vol que li regali una pedra o dos... encantat :).